Home

Freethielstadion

Commerciele ruimtes

  » Klantenpotentieel

Waasland-Beveren

Nieuws

Foto's

Contact

  Ontdek de expansiemogelijkheden van het Freethielstadion

 

B u s i n e s s                           R e t a i l                                   L e i s u r e

 

De ruimten die gerealiseerd zijn onder en naast de nieuwe tribune van Waasland-Beveren (circa 3.200m²), lenen zich uitstekend als commerciele ruimten ten behoeve van uitbating van uw bedrijf.

 

Voor deze ruimten zijn wij nog op zoek naar enthousiaste ondernemers die binnen het thema "sports, business en leisure" hun zaak willen exploiteren. Een thema dat perfect past bij de sportieve functie van het stadioncomplex Waasland- Beveren. De fan- en sportshop PR Sport ging u reeds voor en geniet sinds enkele maanden van de voordelen van huisvesting op deze plek zoals o.a. parkeren voor de deur.

 

Het concept leisure, retail en kantoren werdt verdeeld over drie verdiepingen.

 

De ruimten voor leisure & retail zijn geconcentreerd op de begane grond van het stadioncomplex en voorzien van grote etalageruiten die zorgen voor een uitnodigend karakter voor uw klanten. 

 

Een eventuele verbinding naar de 1e verdieping van dit stadiondeel is mogelijk indien een tweede verdieping gewenst is.

 

De kantoorruimten zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het stadioncomplex. Ook hier geldt dat de metrage van de unit kan worden afgestemd op de wensen van de ondernemer. De units zijn te koop en flexibel in te delen, afhankelijk van de wens van de ondernemer, vanaf een metrage van 250m².  

 

In  het aangrenzend gebied naast de tribune is een retaill ruimte van c.a. 2.800m2 gerealiseerd waarin de low budget formule Action reeds zijn intrek heeft genomen. Deze zorgt voor een sterke traffic in het gebied!


Heeft u interesse in een ruimte?

 

neem contact op met :

 

C. Moersch

STADION ONTWIKKELING BEVEREN 

T   0031 (0) 45 543 12 45

I    www.wyckerveste.nl

E   c.moersch@wyckerveste.nl